Over

Dit weblog is gestart in 2003, om te kunnen schrijven over mijn opleiding en aanverwante zaken. Nu ik alweer drie jaar geleden afgestudeerd ben, heb ik niet meer de behoefte om over studie en/of werk te bloggen. In mijn vrije tijd ben ik veel in de weer met gezond eten, koken en alles wat daar mee samenhangt. Op mijn 13e besloot ik lacto-ovo-vegetariër te worden, dus geen vlees of vis maar wel (biologische) eieren en melkproducten. Er bleek nog veel meer om goed over na te denken, zie daarvoor ook deze post. Op dit weblog probeer ik over mijn vegetarische belevenissen te schrijven. Zo af en toe proberen we een restaurantje uit, of een nieuw product.  Ik ben veel online te vinden en loop daar soms ook tegen leuke dingen aan. Dit is een goede plek om al die zaken te bundelen. Vragen? Roept u maar!

§ 4 Reacties op Over

  • fatima schreef:

    heerlijk hoor super ik het uit geprobeerd en het was heerlijk iedereen vond het zo lekker en iedereen vroeg van waar heb je die recept vandaan enz dat waren mijn complimmenten.

  • fatima schreef:

    alle maal een prettige feest dagen!!!

  • Jasper schreef:

    Hoi Jessi,

    Wij zouden graagj e recepten (gratis en met bronvermelding) op Kookse.tv willen plaatsen. Hoop snel iets van je te horen.

    Mvg

    Jasper
    Kookse.tv

  • mariska schreef:

    Hoi Jessi,

    Ik was op zoek naar de dagen van de week, seizoenen met Floddertje. Heb jij deze toevallig nog?

    Je zou mij er heel erg mij helpen.

    Groetjes Mariska

Plaats een reactie